Reactie

'PSV-talent maakt indruk op Van Nistelrooij en blijft voorlopig bij de hoofdmacht'

'PSV-talent maakt indruk op Van Nistelrooij en blijft voorlopig bij de hoofdmacht'

29-12-2022 18:09 Laatste update: 18:13

Fodé Fofana heeft indruk gemaakt op Ruud van Nistelrooij tijdens het trainingskamp van PSV. Het twintigjarige talent blijft voorlopig actief in de hoofdmacht van de Eindhovenaren, meldt het Eindhovens Dagblad.

Fofana maakt normaal gesproken zijn minuten bij Jong PSV, maar mag zich nu gaan laten zien op de trainingen van het eerste. De jongeling wordt gezien als een groot talent in Eindhoven, maar stond lange tijd aan de kant wegens een kruisbandblessure, waar hij onlangs van terugkeerde.

Naast Fofana is er nog een tweetal aan talenten dat zich goed heeft geprofileerd. Tim van den Heuvel (17) wordt vanuit PSV onder 18 doorgeschoven naar Jong PSV, terwijl ook Enzo Geerts (17) in het vervolg zijn minuten mag gaan maken in de ploeg van Adil Ramzi.

PSV speelt vrijdagavond zijn laatste wedstrijd voordat het de tweede seizoenshelft van de Eredivisie weer hervat. In het eigen Philips Stadion staat AC Milan op het programma, waarna Sparta ruim een week later op bezoek komt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!