Reactie

'Al-Nassr is na Cristiano Ronaldo nog niet klaar en mikt op volgende Real-legende'

'Al-Nassr is na Cristiano Ronaldo nog niet klaar en mikt op volgende Real-legende'

29-12-2022 17:21 Laatste update: 17:25

Al-Nassr heeft grote plannen op de transfermarkt. Niet alleen Cristiano Ronaldo moet naar de club uit Saudi-Arabië komen, maar ook Sergio Ramos. De club wil de twee Real Madrid-legenden herenigen.

Dat meldt MARCA. Ronaldo en Ramos kennen elkaar maar al te goed uit hun tijd bij Real. Samen won het duo vele prijzen, waaronder meerdere Champions Leagues. Volgens het Spaanse medium wordt de transfer van de Portugees op 1 januari bekend gemaakt en gaat de club daarna achter de verdediger van Paris Saint-Germain aan.

Al-Nassr staat op het punt om een voorstel de deur uit te doen, waarmee het Ramos wil overtuigen. Naar verluidt staan er zelfs al gesprekken op de planning om de Spanjaard te verleiden tot een overstap naar het Midden-Oosten.

Het eerste jaar van Ramos was er een om snel te vergeten in Parijs, maar momenteel heeft hij zijn draai gevonden. De verdediger kan over het algemeen rekenen op een basisplaats onder Christophe Galtier en lijkt steeds meer zijn oude vorm aan te tikken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!