Reactie

Trauner is duidelijk over blessure: 'Ging rond dat ik kruisbandblessure heb'

Trauner is duidelijk over blessure: 'Ging rond dat ik kruisbandblessure heb'

29-12-2022 16:15 Laatste update: 16:15

Gernot Trauner heeft een einde gemaakt aan alle geruchten rondom zijn blessure. Het gaat niet om de gevreesde kruisband, maar om de meniscus.

Op tweede kerstdag kwam het voor Feyenoord pijnlijke bericht naar buiten dat het de komende maanden zonder Trauner zal moeten spelen. De Oostenrijker moet onder het mes en ligt er een aantal maanden uit. Volgens de verdediger gaat er een meniscusoperatie plaatsvinden.

''Het ging rond dat ik een ernstige kruisbandblessure heb opgelopen. De club wil niet in detail treden over de exacte diagnose, maar in werkelijkheid gaat het om een meniscusblessure'', openbaart Trauner in gesprek met Kronen Zeitung. ''Twee dagen na kerst ging het mis tijdens de training. Op de een of andere manier heb ik een verkeerde stap gezet en voelde meteen een steek. We hebben toen een scan gemaakt en het bleek dat er een operatie noodzakelijk is.''

Na de operatie begint De Kale Kletser logischerwijs aan zijn herstelperiode, die volgens hem twee tot drie maanden zal gaan duren. ''Ik wil zeker over twee of drie maanden weer op het veld staan ​​en ik ben ervan overtuigd dat ik dit seizoen nog speel”, besluit Trauner, die met Quinten Timber nog een collega uit zag vallen met een ogenschijnlijk erge blessure.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!