Nieuws

'Ex-PSV'er op de radar om Gakpo te vervangen in het Philips Stadion'

'Ex-PSV'er op de radar om Gakpo te vervangen in het Philips Stadion'

29-12-2022 13:54 Laatste update: 14:00
2

Donyell Malen kan een kandidaat worden om Cody Gakpo op te gaan volgen bij PSV, meldt het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren zijn op zoek naar een vervanger voor de naar Liverpool vertrokken Oranje-international.

De directie van PSV is naar verluidt in gesprek om te bepalen of het de miljoenen van Gakpo al dan niet wil investeren. De transfer naar Liverpool zal de Eindhovenaren zo'n vijftig miljoen euro inclusief bonussen gaan opleveren. Intern wordt gekeken om 'het hogere segment in de voetballerij te huren'. Hierbij wordt de naam van Malen genoemd door het Eindhovens Dagblad. Afgelopen zomer wilde PSV de aanvaller van Borussia Dortmund ook al huren, alleen bleek dit toen niet mogelijk te zijn.

De Eindhovenaren overwegen ook om met het miljoenenbedrag 'een Joey Veerman-achtige transfer' te beklinken. De PSV-middenvelder kwam vorige winter voor zo'n zes miljoen euro over van FC Volendam. 

Malen kwam dit seizoen zeventien keer in actie voor Borussia Dortmund. In deze optredens vond hij slechts één keer het net en leverde de ex-PSV'er drie assists.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!