Transfernieuws

'Santos ondergaat donderdag keuring bij Chelsea, onmiddellijk verhuur is mogelijk'

'Santos ondergaat donderdag keuring bij Chelsea, onmiddellijk verhuur is mogelijk'

29-12-2022 12:05

Chelsea gaat zich donderdag verzekeren van de komst van Andrey Santos, meldt transfergoeroe Fabrizio Romano. De achttienjarige Braziliaan arriveert vandaag in Londen om alle puntjes op de 'i' te zetten.

Een week geleden sijpelde het nieuws over Santos en Chelsea al door. The Blues maken 12.5 miljoen euro over aan Vasco Da Gama om zich te verzekeren van de komst van het Braziliaanse talent. Alleen de medische keuring staat een definitieve overgang nog in de weg. Mocht die met succes worden afgerond, dan ligt er een contract klaar dat hem voor lange tijd aan de Engelsen verbindt.

Of Santos ook daadwerkelijk blijft, is nog onbekend. Het verhaal gaat dat de middenvelder direct op huurbasis terug kan keren naar zijn vaderland, maar daar ziet het nu nog niet naar uit volgens Romano.

Naast de miljoenendeal van Santos smijt Chelsea sowieso al aardig met geld. De Engelse grootmacht tekende onlangs aanvaller David Datro Fofana en heeft naar verluidt ook een gigantisch bedrag over voor Enzo Fernández. Daarnaast komt ook RB Leipzig-aanvaller Christopher Nkunku aankomende zomer voor zestig miljoen naar Stamford Bridge, maar een bevestiging vanuit beide clubs moet nog worden gegeven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie