Transfernieuws

'Naast Liverpool en United onderhandelde PSV met derde Engelse club over Gakpo'

'Naast Liverpool en United onderhandelde PSV met derde Engelse club over Gakpo'

29-12-2022 10:58

Cody Gakpo is inmiddels speler van Liverpool, maar stond er bij meerdere clubs in de Premier League goed op. Naast Manchester United probeerde ook Chelsea de Nederlander te strikken, melden diverse Nederlandse media.

Volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad was ook Chelsea in de race voor Gakpo. De Londenaren wilde de Oranje-international maar wat graag aan de selectie toevoegen, alleen had het niet genoeg geld voor hem over. Naar verluidt wilden de Engelsen PSV maximaal veertig miljoen euro toeschuiven, wat te weinig was.

De tien miljoen euro die Liverpool extra voor Gakpo over had, was uiteindelijk het winnende bod. Zoals bekend wilde ook United met Gakpo aan de haal, maar zij bleken niet slagvaardig genoeg. Dat gold voor zowel afgelopen zomer als deze winter. Dat heeft tot het nodige ongenoegen geleid bij Erik ten Hag, die in de Nederlander een bruikbare aanvallende impuls zag.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!