Nieuws

'Quinten Timber ondergaat donderdag scan, Feyenoord vreest hem even kwijt te zijn'

'Quinten Timber ondergaat donderdag scan, Feyenoord vreest hem even kwijt te zijn'

29-12-2022 10:16

Quinten Timber meldt zich donderdagochtend in het ziekenhuis waar hij onderzocht zal worden, meldt 1908.nl. De middenvelder van Feyenoord viel woensdagmiddag uit tegen FC Emmen.

Halverwege de eerste helft ging Timber naar de grond, terwijl er op dat moment geen enkele andere speler van Emmen in de buurt was. De 21-jarige middenvelder verliet vervolgens het veld, onder begeleiding van twee werknemers uit de medische staf. Arne Slot benoemde na afloop al 'dat de voortekenen niet positief zijn.'

Donderdagochtend krijgt Timber een scan, waarna er uitsluitsel gegeven kan worden over de precieze ernst van de blessure. Volgens 1908.nl gaat Feyenoord uit van het ergste en vreest het dat het zijn middenvelder even moet gaan missen.

Mocht Timber ernstig geblesseerd zijn geraakt, dan is dat een zware klap voor Feyenoord. De Rotterdammers verliezen dan in één week tijd twee basisspelers. Gernot Trauner is de ander, hij moet onder het mes wegens een knieblessure en is enkele maanden uit de roulatie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!