Nieuws

Daar is de bevestiging: Verratti verlengt contract bij PSG tot en met 2026

Daar is de bevestiging: Verratti verlengt contract bij PSG tot en met 2026

28-12-2022 21:10

Marco Verratti heeft zijn contract bij Paris Saint-Germain verlengd tot en 2026. Dat maakt de Franse topclub bekend via de officiële kanalen.

Verratti maakte al in 2012 de overstap van Pescara naar Paris Saint-Germain. De Ligue 1-grootmacht betaalde destijds twaalf miljoen euro voor de middenvelder. Sindsdien groeide Verratti uit tot een absolute steunpilaar.

"Ik ben enorm trots om bij te tekenen bij deze club. De stad Parijs beschouw ik inmiddels als mijn tweede thuis. Ik heb altijd veel steun gekregen van de club en de fans", aldus Verratti op de clubsite. "Ik hoop nog veel meer trofeeën te winnen hier. Voor mij was het al duidelijk dat ik hier langer wilde blijven."

De Italiaanse spelverdeler kwam al 398 keer uit voor PSG. Daarin scoorde de kleine middenvelder elf keer en gaf hij 61 assists. Verratti werd onder meer al acht keer kampioen van Frankrijk. De Champions League won de Italiaan nog niet met de Franse topclub.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!