Nieuws

Defensieve zorgen Ten Hag weer minder: Martínez keert terug na WK-succes

Defensieve zorgen Ten Hag weer minder: Martínez keert terug na WK-succes

28-12-2022 20:37 Laatste update: 20:58

Lisandro Martínez is tien dagen na het winnen van de WK-finale weer terug bij Manchester United. De verdediger lijkt 31 december weer mee te kunnen doen bij de ploeg van Erik ten Hag.

Ondanks dat Martínez niet in actie kwam tijdens de WK-finale met Argentinië tegen Frankrijk kreeg de verdediger uiteraard genoeg tijd van Erik ten Hag om de festiviteiten van dichtbij mee te maken. De Nederlandse manager had eerder goede hoop dat de linkspoot al bij de hervatting van de Premier League tegen Nottingham Forest al van de partij zou zijn, maar niets bleek minder waar.

In tegenstelling tot Martínez kwam Raphaël Varane al wel eerder terug naar United. De verdediger bood zelf aan om in actie te komen toen bleek dat Harry Maguire en Victor Lindelöf niet fit genoeg waren om de starten wegens ziekte. "Rapha heeft wederom zijn geweldige persoonlijkheid getoond", liet Ten Hag na afloop weten tegenover Amazon Prime. "We hadden centraal achterin een probleem, maar hij nam de verantwoordelijkheid en speelde erg goed."

Martínez zorgt er met zijn terugkeer voor dat de zorgen van Ten Hag weer minder groot zijn achterin. De verdediger trainde woensdag weer mee met The Mancunians en lijkt fit genoeg voor het eerstvolgende duel tegen Wolverhampton Wanderers.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s