Nieuws

Teleurstellende reeks Antwerp duurt voort: 'Moeten onszelf duidelijk meer belonen'

Teleurstellende reeks Antwerp duurt voort: 'Moeten onszelf duidelijk meer belonen'

28-12-2022 07:53 Laatste update: 07:54
0

Royal Antwerp speelde dinsdagavond op de valreep gelijk op bezoek bij KVC Westerlo en daardoor zal de ploeg van Mark van Bommel een sterke reeks moeten neerzetten om nog kans te maken op de landstitel. Toby Alderweireld stelt dat de ploeg zichzelf niet genoeg beloont met het goede spel. 

De oud-speler van Ajax ging zelf de fout in bij de 3-1 van Westerlo. "Organisatorisch stonden we niet altijd goed. Tuurlijk moest ik bij de 3-1 die bal beter wegschieten. Ik liep zeventig meter terug na die vrije trap, waarna mijn interventie ongelukkig was. Op een moment dat iedereen ons afschreef pakten we toch nog een punt tegen een goed team", stelt de verdediger tegenover Gazet van Antwerpen.

Antwerp begon het seizoen fantastisch en won negen wedstrijden achter elkaar, maar dat is nu wel anders: de ambitieuze club pakte slechts negen punten uit de laatste negen duels. "Het is duidelijk dat we onszelf meer moeten belonen, zoals we tegen Standard deden", legt Alderweireld uit bij  Maar het voetbal dat we brengen is goed. Daarom leef ik met vertrouwen toe naar de wedstrijd tegen AA Gent", besluit Alderweireld.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie