Nieuws

Klopp looft Messi: 'Beste speler die ik zag, leeftijd zegt niets voor voetballers'

Klopp looft Messi: 'Beste speler die ik zag, leeftijd zegt niets voor voetballers'

28-12-2022 07:43

Jürgen Klopp stelt dat Lionel Messi de beste speler is die hij in levenden lijve heeft gezien. De Duitse oefenmeester is van mening dat leeftijd voor sommige voetballers een bijzaak is. 

Tijdens een persmoment laat Klopp van zich horen over het gewonnen WK van Argentinië, waarin de 35-jarige Messi zijn land bij de hand nam. "Gefeliciteerd, echt waar, dat meen ik", zegt Klopp tegen een Argentijnse journalist. "Het was verdiend en een zeer lastige wedstrijd", zegt de manager over de WK-finale. "De beste finale die ik ooit heb gezien, het was absoluut speciaal."

"Als je zag hoe de ploeg en het land de overwinning vierde, denk ik dat het juiste land heeft gewonnen na een moeilijke periode. Dat hebben ze gedaan met de beste voetballer die ik ooit heb gezien. De manier waarop hij op zijn leeftijd presteerde, laat zien dat spelers op zijn leeftijd nog lang niet uitgerangeerd zijn. Het was een joy om te zien", besluit Klopp. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!