Nieuws

Ten Hag zet WK-gangers aan het werk voor duel met Nottingham, Malacia in de basis

Ten Hag zet WK-gangers aan het werk voor duel met Nottingham, Malacia in de basis

27-12-2022 20:18 Laatste update: 20:30

Erik ten Hag rekent dinsdag op zijn topspelers voor het duel tussen Manchester United en Nottingham Forest. Onder meer Bruno Fernandes, Casemiro en Antony zijn in de basis terug te vinden. 

David de Gea, wiens contract nog steeds niet verlengd is, start op doel bij The Red Devils. In de verdediging heeft Tyrell Malacia een basisplaats gekregen. Luke Shaw, die meestal concurreert met Malacia, staat óók in de verdediging maar staat centraal. Aaron Wan-Bissaka bestrijkt de rechterflank en Raphaël Varane vormt met Shaw het centrale blok.

Wegens ziekte in het kamp van United zijn Harry Maguire en Scott McTominay niet inzetbaar. Dat zorgt voor de nodige veranderingen in de verdediging en op het middenveld van The Red Devils.

Op het middenveld staan Casemiro, Christian Eriksen en Bruno Fernandes. In de voorhoede zijn Anthony Martial, Antony en Marcus Rashford te vinden. United trapt dinsdag om 21.00 uur af tegen de promovendus van de Championship. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!