Transfernieuws

Romano: Frimpong mag alleen vertrekken als het grote geld op tafel komt

Romano: Frimpong mag alleen vertrekken als het grote geld op tafel komt

27-12-2022 15:35 Laatste update: 15:44

Bayer Leverkusen probeert er deze winter alles aan te doen om Jeremie Frimpong te behouden, meldt Fabrizio Romano. Enkel als er extreme bedragen op tafel komen, kan de situatie van de Nederlander veranderen.

Frimpong staat op de radar van meerdere Europese topploegen. Zijn naam werd de afgelopen maanden meermaals in één adem genoemd met Manchester United. De ploeg van Erik ten Hag zit dunnetjes in de spoeling op de rechtsback-positie en zou daarom op de transfermarkt aan het rondkijken zijn. Romano meldt dat Leverkusen er alles aan wil doen om Frimpong tot het einde van het seizoen te behouden. Momenteel zouden er nog geen onderhandelingen plaatsvinden met geïnteresseerde ploegen. De Duitsers verwachten dat de situatie van de back in de zomer onhoudbaar zal worden als het grote geld op tafel komt.

Slechts een jaar geleden kwam Frimpong over van Celtic. Leverkusen betaalde destijds elf miljoen euro om de Nederlander over te nemen. Naar verwachting zal dit een gouden deal worden aangezien zijn marktwaarde tegenwoordig wordt geschat op 25 miljoen euro. Frimpong kwam dit seizoen 21 maal in actie en was als back goed voor vijf doelpunten en drie assists.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!