Nieuws

'Jörgensen kan terugkeer in Rotterdam vergeten: Sparta zoekt ander type spits'

'Jörgensen kan terugkeer in Rotterdam vergeten: Sparta zoekt ander type spits'

27-12-2022 12:52
1

Nicolai Jörgensen wordt niet de nieuwe spits van Sparta, meldt Algemeen Dagblad-verslaggever Tim Reedijk. De transfervrije Deen werd in verband gebracht met een dienstverband op Het Kasteel, maar zo ver lijkt het niet te komen.

Volgens Reedijk ziet Sparta af van de komst van de voormalig Feyenoord-spits, omdat de club een ander type zoekt voor in de punt van de aanval. Onlangs doken de geruchten op dat Jörgensen zich op zou maken voor een terugkeer in de Eredivisie op Spangen, nadat zijn contract bij FC Kopenhagen ontbonden werd.

Zover lijkt het niet te komen, aangezien Sparta op zoek zou zijn naar 'een ander type achter eerste spits Tobias Laurtisen'. Sinds het vertrek van Jörgensen bij Feyenoord bevindt zijn loopbaan zich in een neerwaartse spiraal. Bij het Turkse Kasimpasa wist hij geen potten te breken en ook bij Byens Hold mislukte hij. Welke clubs in de markt zijn voor de international is niet duidelijk.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!