Transfernieuws

'Inter wil 60 miljoen uit Premier League voor Dumfries, Mazraoui wordt genoemd'

'Inter wil 60 miljoen uit Premier League voor Dumfries, Mazraoui wordt genoemd'

27-12-2022 12:24
1

Denzel Dumfries staat in de concrete belangstelling van diverse topclubs uit de Premier League. Volgens La Gazzetta dello Sport komt Noussair Mazraoui in beeld indien de Oranje-international bij Internazionale vertrekt.

De rechtsback van de Nerazzurri wordt al sinds de zomer nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar Engeland: onder meer Manchester United en Chelsea zouden in Dumfries de uitgelezen kandidaat zien voor de rechtsbackpositie. Inter gaat hoog in de boom zitten bij de onderhandelingen en zet in op een bedrag van zestig miljoen euro.

Mocht Dumfries daadwerkelijk de overstap maken naar Engeland, dan komt Mazraoui in beeld als zijn opvolger. De Bayern-verdediger kan terugkijken op een sterk WK in Qatar en speelde in de eerste seizoenshelft Benjamin Pavard uit de basis van Der Rekordmeister. Het is niet duidelijk of hij een half jaar na zijn komst van Ajax al openstaat voor een andere uitdaging.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!