Transfernieuws

'Real Madrid wil 'beste back van de wereld' van Bayern naar Bernabéu halen'

'Real Madrid wil 'beste back van de wereld' van Bayern naar Bernabéu halen'

27-12-2022 11:48
1

Alphonso Davies staat hoog op het verlanglijstje van Real Madrid. AS kopt dinsdag levensgroot met de Canadees op de voorpagina van de krant. De Spanjaarden gaan in de toekomst proberen om de bliksemsnelle linksback in te lijven.

De Bayern München-wingback wordt als de ideale man gezien om in de komende jaren de linkerflank bij Real Madrid te bestieren. Op korte termijn hoeven de fans van de Madrilenen nog niet te hopen op de komst van Davies: volgens AS wil Real Madrid tot 2024 wachten met het aantrekken van de international.

De scoutingsrapporten van De Koninklijke wijzen uit dat Davies één van de beste linksbacks van de wereld is. Daardoor wordt hij gezien als een cruciale bouwsteen voor het toekomstige Real Madrid. De altijd nog maar 22-jarige vleugelverdediger is bij Der Rekordmeister een onmisbare kracht en speelt mits hij fit is, alles. Met Ferland Mendy en David Alaba voor de linksbackpositie heeft Carlo Ancelotti momenteel al legio opties.

Davies cover

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!