Transfernieuws

'Feyenoord en Panathinaikos nog ver verwijderd van elkaar in onderhandelingen'

'Feyenoord en Panathinaikos nog ver verwijderd van elkaar in onderhandelingen'

27-12-2022 10:30
1

Panathinaikos hoopt Alireza Jahanbakhsh nog altijd te huren van Feyenoord. De Iraanse aanvaller wordt begeerd door de Griekse topclub, terwijl de Rotterdammers inzetten op een definitieve transfer.

Het Griekse medium Paopantou weet dat Panathinaikos bezig is met het voorbereiden van een tweede bod. Feyenoord wil de 29-jarige buitenspeler het liefst definitief verkopen, terwijl de Grieken ondanks een mislukte eerste poging hem nog altijd willen huren. Dit zou volgens Paopantou dan ook de belangrijkste reden zijn dat de onderhandelingen nog niet echt van de grond zijn gekomen.

De gesprekken over een contract tussen het management van de international en de Grieken zijn in volle gang. Panathinaikos ziet in Jahanbakhsh een speler die de 'leegte' in de aanvallende posities kan opvullen. Bij Feyenoord is de Iraniër niet langer onomstreden. Tot dusver staat voor de vleugelspeler de teller op 57 officiële optredens voor de Stadionclub. Daarin was hij tien keer trefzeker en gaf hij zeven assists.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!