Breaking news

Kogeltje rond: PSV bevestigt Gakpo-transfer naar Liverpool en spreekt van record

Kogeltje rond: PSV bevestigt Gakpo-transfer naar Liverpool en spreekt van record

26-12-2022 23:07 Laatste update: 23:18
5

PSV en Liverpool hebben een akkoord bereikt over een transfer van Cody Gakpo. De Eindhovenaren bevestigen dit via de officiële kanalen en spreken van een 'recordtransfer'.

Laat op tweede kerstdag sijpelden de berichten over verregaande onderhandelingen tussen PSV en Liverpool door. Die gesprekken blijken nu nog verder dan verregaand te zijn, aangezien de Eindhovenaren communiceren dat er een akkoord is bereikt over een overgang van de 'Eintovenaar'.

Algemeen directeur Marcel Brands laat niet weten hoe hoog de transfersom is, maar spreekt al wel van 'een recordtransfer' voor PSV. Gakpo reist onmiddellijk af naar Liverpool om de formaliteiten af te gaan ronden.

Volgens transfergoeroe Fabrizio Romano gaat het om een bedrag van ruim 56 miljoen euro, waar rond de 42 miljoen euro vast van is en rond de 15 miljoen euro aan bonussen zal worden betaald.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!