Breaking news

'Gakpo bijna zeker naar Liverpool, clubs op een haar na rond over transfer'

'Gakpo bijna zeker naar Liverpool, clubs op een haar na rond over transfer'

26-12-2022 22:36 Laatste update: 22:32

Liverpool is druk aan het onderhandelen met PSV om Cody Gakpo naar Engeland te halen, meldt The Times. Volgens Nederlandse media is de transfer zelfs al 'op een haar na rond' en wordt Manchester United afgetroefd.

Volgens het Engelse medium zouden de gesprekken tussen PSV en Liverpool zich snel ontwikkelen. The Reds hopen snel een overeenkomst te kunnen bereiken om Manchester United af te troeven, waardoor Gakpo niet onder Erik ten Hag maar onder Jürgen Klopp komt te spelen. Volgens Fabrizio Romano heeft de Engelse grootmacht ruim 41 miljoen euro geboden plus bonussen.

Ook het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf maken melding van de onderhandelingen. Volgens beide kranten is de transfer zo goed als rond en gaat Gakpo zich snel speler van Liverpool noemen. De aanvaller zou maar wat graag voor de club van Virgil van Dijk willen spelen.

Mocht Liverpool daadwerkelijk toe willen slaan, dan zal het een grote zak met geld mee moeten brengen. Volgens het Eindhovens Dagblad verlangt PSV een vaste transfersom van minimaal vijftig miljoen euro voor de 'Eintovenaar'. De transfersom die volgens de Italiaanse transferjournalist is geboden zou daar niet aan voldoen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!