Transfernieuws

'Van den Boomen in belangstelling van Turkse topclub, mogelijk deze winter al weg'

'Van den Boomen in belangstelling van Turkse topclub, mogelijk deze winter al weg'

26-12-2022 20:03
1

Branco van den Boomen heeft zich in de kijker gespeeld bij Galatasaray. De middenvelder van Toulouse maakt mogelijk deze winter al de overstap naar de Turkse topclub, meldt het Eindhovens Dagblad.

Van den Boomen is in het bezit van een aflopend contract, waar door geïnteresseerde clubs vanaf komende winter al met hem mogen onderhandelen. Volgens het ED is Galatasaray één van die clubs. De Turken zouden in januari of in de zomer toe willen slaan, maar wil niet te diep in de buidel tasten.

Van den Boomen is een gevestigde naam geworden bij Toulouse. De middenvelder had afgelopen jaar een groot aandeel in het kampioenschap van de toenmalig Ligue 2-club, waarmee hij nu op het hoogste niveau uitkomt. Samen met Stijn Spierings vormt de Nederlander een blok op het middenveld van de nummer twaalf van de Ligue 1. Met één goal en vier assists legt Van den Boomen aardige statistieken af voor een defensieve middenvelder.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!