Nieuws

Twente verwacht niet dat duo naar Feyenoord trekt, inkomende transfer wél dichtbij

Twente verwacht niet dat duo naar Feyenoord trekt, inkomende transfer wél dichtbij

26-12-2022 18:14
2

Feyenoord heeft al geruime tijd interesse in FC Twente-duo Ramiz Zerrouki en Mees Hilgers. Toch verwacht technisch directeur Jan Streuer, naast de komst van een verdediger, weinig actie bij FC Twente in de winterse transferwindow.

Dat laat Streuer weten tegenover VoetbalPrimeur. Feyenoord houdt Zerrouki en Hilgers al een tijd in de gaten. "Dat is leuk, maar ik kan daar pas mee bezig zijn als clubs daadwerkelijk komen. Tot die tijd heeft het geen zin om je daar druk om te maken. En dan is het nog aan ons of we 'ja' of 'nee' zeggen. Als een club een speler wil, moet er een bod komen dat ons bevalt. Anders blijft de speler gewoon hier."

Een vertrek van het duo lijkt dus niet aan de orde. Twente is wél bezig met de komst van een verdediger. Het gaat om Alfons Sampsted, een 24-jarige rechtsback van FK Bodø/Glimt. "Ik ga er vanuit dat hij naar FC Twente komt", aldus Streuer. "De ploeg staat, dus we hebben verder geen spelers nodig. Het is vaak geen goed teken als je in de winterstop veel moet doen. Nee, er gaat weinig gebeuren. We halen Sampsted en verder doen we niets."

Ook een transfer voor Joshua Brenet is niet aan de orde. "Ik verwacht dat hij tot het einde van het seizoen blijft. Je weet het nooit, maar ik reken erop dat we niet gaan verkopen zolang men niet voor spelers komt. Wij willen dit team bij elkaar houden en zo goed mogelijk presteren. Dan moeten er niet al te veel wijzigingen zijn in de selectie."

Ondanks dat Streuer door Twente gevraagd is nog een seizoen te blijven, lopen er nog geen onderhandelingen. "Het is aan de club om daarmee te komen. Ik neem aan dat ze dat zullen gaan doen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!