Nieuws

De Bruyne voorspelt gouden toekomsten: 'Het talent was al direct duidelijk'

De Bruyne voorspelt gouden toekomsten: 'Het talent was al direct duidelijk'

26-12-2022 10:19

Kevin De Bruyne is onder de indruk over zijn collega’s in de aanval bij Manchester City. Voor zowel Julian Álvarez als Erling Haaland voorspelt de Belg een gouden toekomst.

Kersverse wereldkampioen Álvarez was op het WK in Qatar erg belangrijk voor Argentinië. De aanvaller scoorde vier maal en zal hopen zijn vorm mee terug te nemen naar Manchester. Volgens De Bruyne was het direct zichtbaar dat de Argentijn enorm getalenteerd was. "Je weet nooit precies hoe het loopt als er spelers uit Zuid-Amerika komen, maar hij leek al een volwassene die voor ons speelde. Misschien had hij het gevoel dat hij wat meer had kunnen spelen, maar uiteindelijk kwam hij steeds vaker aan het spelen en inmiddels heeft hij heel wat doelpunten voor ons gemaakt", vertelt De Buryne tegenover The Daily Mail.

In de aanval bij City heeft Álvarez echter Haaland voor zich te duiden. Over de Noor heeft De Bruyne ook enkel lovende woorden over. "Hij staat nu al op zoveel goals, dus waarschijnlijk kan hij ook richting de zes-, zeven-, achthonderd. Het belangrijkste daarbij is dat hij fit blijft en gewoon zijn ding blijft doen. Erling is een spits van het allerhoogste niveau."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!