Transfernieuws

'Atlético onderzoekt defensieve mogelijkheden en komt uit in Bundesliga'

'Atlético onderzoekt defensieve mogelijkheden en komt uit in Bundesliga'

26-12-2022 08:18

Atlético Madrid is op zoek naar een defensieve versterking, meldt het Duitse BILD. Naar verluidt zijn de Spanjaarden in deze zoektocht uitgekomen bij Konstantinos Mavropanos.

VfB Stuttgart wil volgens de Duitse sportkrant zo'n vijftien miljoen euro ontvangen voor de 25-jarige centrumverdediger, al is de interesse volgens BILD momenteel nog niet concreet. Mavropanos maakte afgelopen zomer voor 4,5 miljoen euro de overstap van Arsenal naar de Bundesliga. De Griekse verdediger groeide dit seizoen uit tot een onbetwiste basisspeler en heeft nog een contract tot medio 2025 in Stuttgart.

Atlético Madrid staat op dit moment op plek vijf in La Liga. De ploeg van Diego Simeone incasseerde in veertien wedstrijden een gelijk aantal tegendoelpunten. Voor de verdedigend ingestelde trainer is dit te veel, waardoor hij graag een extra verdediger aan zijn selectie toe zou willen voegen. Momenteel beschikt de Argentijnse oefenmeester over vier centrumverdedigers:  Stefan Savic, José María Giménez, Felipe en Mario Hermoso.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!