Nieuws

'Real Madrid zet zinnen op Bellingham, middenvelder spreekt zelf voorkeur uit'

'Real Madrid zet zinnen op Bellingham, middenvelder spreekt zelf voorkeur uit'

25-12-2022 16:51

Real Madrid heeft zijn zinnen gezet op de diensten van Jude Bellingham. Dat meldt de Spaanse sportkrant AS zondagmiddag. Volgens hen staat De Koninklijke op poleposition om het Engelse supertalent te contracteren.

Op het WK in Qatar maakte de pas 19-jarige middenvelder een uitstekende indruk. In vijf wedstrijden wist hij eenmaal te scoren en een keer een assist te geven. Het niveau van zijn huidige club Borussia Dortmund lijkt hij al ontgroeid. Dat blijkt uit de interesse van meerdere Europese topclubs. Naast Real Madrid was ook Liverpool geïnteresseerd, maar Britse media melden dat The Reds zouden zijn afgehaakt. Zij zetten hun zinnen liever op andere rijzende WK-sterren als Sofyan Amrabat en Enzo Fernández.

Bellingham zou zelf al de voorkeur hebben uitgesproken voor een transfer naar Spanje in plaats van Engeland. Hij zou er namelijk meerdere 'warme banden' hebben. De Madrilenen moeten echter wel diep in de buidel tasten. Zijn geschatte transferwaarde ligt namelijk tussen de 100 en 150 miljoen euro.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!