Nieuws

Slot baalt van lekken: Absoluut niet in het belang van Feyenoord en de fans

Slot baalt van lekken: "Absoluut niet in het belang van Feyenoord en de fans"

25-12-2022 13:32
3

Arne Slot is niet blij dat transfers waar Feyenoord mee bezig is al snel op straat komen te liggen. Volgens de trainer wordt er bij de Rotterdammers meer gelekt dan bij andere clubs gebruikelijk is.

Veel van de spelers die Feyenoord in het vizier heeft, komen via social media of fansites al snel bij het brede publiek terecht. "Het stoort mij niet", vertelt Slot in een uitgebreid interview met RTV Rijnmond. "Het is echt iets van de voetballerij. Maar ik heb de indruk dat het bij Feyenoord net iets meer is."

Volgens de Bergentheimer heeft hij er persoonlijk 'niet zozeer last van', maar is het lekken wel schadelijk voor de club en de supporters. "Op deze manier komen er soms dingen naar buiten waardoor transfers niet doorgaan of andere clubs wakker worden. En dat is absoluut niet in het belang van Feyenoord en dus van de supporters."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!