Nieuws

'Situatie Sevilla staat op knappen, PSV kan gebruik maken van chaos bij club'

'Situatie Sevilla staat op knappen, PSV kan gebruik maken van chaos bij club'

25-12-2022 10:08

Bij Sevilla lopen de gemoederen hoog op en daar zou PSV zomaar van kunnen profiteren. De Eindhovenaren treffen de Spaanse club in februari in de Europa League.

Volgens het praatprogramma Deportes Cuatro staan Jorge Sampaoli en technisch directeur Monchi recht tegenover elkaar en is er een grote ruzie opgetreden. Het zou zó zijn geëscaleerd dat de twee elkaar niet meer willen spreken. Sampaoli stelt dat de club, die in de degradatiezone bungelt in La Liga, winterversterkingen nodig heeft om nog op het hoogste niveau te blijven spelen. Monchi wil daar niet aan.

Voor PSV is het louter goed nieuws. Sevilla is in februari de tegenstander in Europa, maar is op het moment alleen qua naam een grote club. De onlangs aangetrokken Isco is inmiddels ook al vertrokken na onenigheid met de trainer. De Marokkaanse Azzedine Ounahi staat hoog op het lijstje van Los Nervionenses.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!