Transfernieuws

'Bayern heeft vertrouwen in WK-schlemiel en gaat contractverlenging voorleggen'

'Bayern heeft vertrouwen in WK-schlemiel en gaat contractverlenging voorleggen'

25-12-2022 09:41

Bayern München gaat binnenkort om de tafel zitten met Lucas Hernández om te praten over een contractverlenging. De Fransman liep na tien minuten een zware blessure op op het WK en staat de komende maanden buitenspel.

Hernández werd vervangen door zijn broer Theo, die een uitstekend WK op de mat legde en uiteindelijk met Frankrijk de finale wist te bereiken. Ondanks het ongelukkige WK van Lucas wil Bayern graag door met de vleugelverdediger. "De gesprekken met zijn vertegenwoordigers gaan goed, hij heeft het Bayern-gen in zich", stelt sportief directeur Hasan Salihamidzic tegenover BILD. "Zijn toekomst ligt bij Bayern, er bestaat geen twijfel over."

De 26-jarige Fransman kwam in 2019 bij Der Rekordmeister en maakte voor 80 miljoen euro de overstap vanuit Atlético Madrid. In het afgelopen seizoen speelde Hernández 34 wedstrijden voor Bayern, waarin hij tot twee assists kwam. Het huidige contract van de vleugelverdediger loopt tot 2024 door. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!