Transfernieuws

'Messi gaat na vakantie zijn contract verlengen in Parijs'

'Messi gaat na vakantie zijn contract verlengen in Parijs'

25-12-2022 09:19

Lionel Messi lijkt na zijn vakantie bij te gaan tekenen bij Paris Saint-Germain. De Argentijn is al maanden in gesprek met de Franse topclub en lijkt een extra jaar aan zijn huidige contract toe te voegen. 

Le Parisien meldde eerder al dat La Pulga rond zou zijn met PSG, daar voegt zich nu ook journalist Guillem Balague bij. Het contract van Messi loopt in 2023 af, maar binnenkort zal een contractverlenging tot 2024 worden getekend met optie tot een extra jaar, stelt de journalist. Messi kwam in 2021 bij de Franse club en loopt daar nu op stoom met andere uitblinkers Kylian Mbappé en Neymar Jr.

FC Barcelona werd nog even in de wandelgangen genoemd als geïnteresseerde partij om Messi terug te halen, maar de Catalaanse club heeft geen contact gehad met de Argentijn. Bovendien zou Messi nog de Champions League en de Ballon d'Or willen winnen en lijkt PSG daar de meest logische keus voor. "Het is praktisch in kannen en kruiken. Barcelona heeft niets aangeboden. Dus het is niet dat Messi niet terug wil keren, maar hij is simpelweg niet gevraagd. Maar Messi is blij met PSG en als hij terugkomt van vakantie zal de verlenging concreet gaan worden", stelt Balague.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!