Transfernieuws

'Rice is uitgespeeld bij West Ham en moet duurste Engelse speler ooit worden'

'Rice is uitgespeeld bij West Ham en moet duurste Engelse speler ooit worden'

24-12-2022 19:17

Declane Rice lijkt niet zijn contract te gaan verlengen bij West Ham UnitedThe Hammers zijn bereid mee te werken aan een vertrek en willen van Rice de duurste Engelse speler ooit maken.

The Athletic weet te melden dat Rice, die tot 2024 onder contract ligt bij West Ham, met optie tot een extra jaar, niet van plan is zijn tijd uit te zitten bij de Londense club. De middenvelder gaf eerder al aan Champions League-voetbal te willen spelen en dat lijkt niet haalbaar bij West Ham. Rice debuteerde in 2017 bij de club. 

Manchester City, Manchester United en Chelsea FC lijken allen geïnteresseerd in de speler. Vanwege het verleden van Rice bij Chelsea lijken The Blues de meeste kans te maken de speler over te nemen. West Ham doet dat niet zomaar: de club wil van Rice de duurste Engelse speler ooit maken. Op dit moment staat die titel op naam van Jack Grealish, die voor 117 miljoen euro de overstap van Aston Villa naar City maakte.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!