Transfernieuws

Karlsson gaat in op mogelijk vertrek bij AZ: 'Een transfer, daar denk ik niet aan'

Karlsson gaat in op mogelijk vertrek bij AZ: 'Een transfer, daar denk ik niet aan'

24-12-2022 17:57

Jesper Karlsson is niet bezig met een eventuele transfer. De aanvaller van AZ wordt gezien als een van de mogelijke opvolgers van Cody Gakpo bij PSV, maar lijkt daar dus niet mee bezig te zijn.

Karlsson was aan het begin van het seizoen nog herstellende van een blessure, maar is nu weer helemaal fit. De Zweed was afgelopen week nog belangrijk voor AZ in de oefenwedstrijd tegen Valencia, waarin hij twee keer tot scoren kwam.

Karlsson heeft het dan ook erg naar zijn zin bij AZ. "Wij zijn allemaal hongerig en gretig voor de tweede helft van het seizoen", stelt hij in gesprek met het Noordhollands Dagblad. "Iedereen in deze groep heeft hetzelfde doel en dat is zó belangrijk. Ik ben blij dat ik er onderdeel van ben. Als iedereen op één lijn blijft zitten, zijn er dit seizoen mooie dingen mogelijk."

Toch zou er nog het een en ander kunnen gebeuren rondom zijn persoon, wanneer PSV zwicht voor een miljoenenbod op Gakpo. De Zweed wordt genoemd als mogelijke opvolger van de WK-revelatie, maar is daar zelf niet mee bezig. "Ik focus me alleen maar op AZ. Een transfer, daar denk ik nu totaal niet aan", besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!