Transfernieuws

Suárez na half jaar alweer weg bij oude liefde: Braziliaanse transfer aanstaande

Suárez na half jaar alweer weg bij oude liefde: Braziliaanse transfer aanstaande

24-12-2022 16:15

Luis Suárez is zeer dicht bij een overgang naar Grêmio, melden verschillende media in Zuid-Amerika. De Uruguayaan zou zich voor twee jaar aan de Braziliaanse club kunnen verbinden en een jaarsalaris van 3,3 miljoen euro op kunnen strijken.

Suárez en Grêmio zouden het in een videocall eens zijn geworden over de samenwerking, zijn zaakwaarnemer handelt op dit moment de laatste details af. De club hoopt hem als 'kerstcadeau' te presenteren aan de fans. Niet alleen de Brazilianen waren in de race om de handtekening van de voormalig spits van Ajax. Ook het Mexicaanse Cruz Azul zou hem een riant salaris hebben geboden.

Dat betekent dat de tijd van Suárez bij CD Nacional er na een half jaar alweer op zit. De spits kon niet meer rekenen op een langer verblijf bij Atlético Madrid en besloot terug te keren bij zijn oude liefde, en met succes: Nacional werd kampioen van Uruguay.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!