Nieuws

'Scouts Dortmund vaak bij Feyenoord aanwezig, ook Bijlow staat op het lijstje'

'Scouts Dortmund vaak bij Feyenoord aanwezig, ook Bijlow staat op het lijstje'

24-12-2022 13:44
2

Feyenoord-doelman Justin Bijlow staat op het lijstje bij Borussia Dortmund. Dat meldt Voetbal International-verslaggever Martijn Krabbedam.

Volgens de verslaggever zijn er regelmatig scouts van Dortmund aanwezig bij Feyenoord. Ook Lutsharel Geertruida staat er goed op bij de Bundesliga-topclub. "Dortmund volgt sowieso spelers van Feyenoord", aldus Krabbedam in een video van VI. "Bijlow staat al een tijd op de radar. Je weet niet wat er gaat gebeuren in de winterwindow. Het zal niet zo druk worden als in de zomer, maar Feyenoord zal moeten reageren als er wat gebeurt. Misschien moet Feyenoord ook wel vooruit investeren. Je staat nu in de positie dat je koploper bent en mogelijkheden hebt om door te pakken. Je bent ook nog in Europa actief."

"Als je echt wat wil als club, moet je misschien een voorschot nemen, dus nu al investeren in een controlerende middenvelder", vervolgt Krabbedam. "Zodat je niet alleen dit jaar tot het einde kan meedoen, maar ook richting volgend jaar. Dan zullen er ook spelers gaan vertrekken, maar dan heb je al een aantal goede spelers die al een half jaar gewend zijn aan de manier van spelen van Feyenoord. Zo kan je verder bouwen. Dat vind ik heel verstandig en dat is beleid."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!