Nieuws

Kwartet verlengt contract bij United: 'We willen een team bouwen voor de toekomst'

Kwartet verlengt contract bij United: 'We willen een team bouwen voor de toekomst'

24-12-2022 10:24 Laatste update: 10:33

Manchester United heeft het aflopende contract van een viertal spelers verlengd. Marcus Rashford, Diogo Dalot, Fred en Luke Shaw zullen ook na dit seizoen te bewonderen zijn onder Erik ten Hag.

Het viertal had nog een contract tot de zomer van 2023, maar hebben er allemaal één jaar bij gekregen. Het aanblijven van het kwartet is een belangrijke slag voor United, aangezien alle vier de spelers geregeld in de basis staan of dicht tegen een basisplaats aan zitten.

"We zijn blij omdat het elftal in de goede richting gaat. Deze spelers (Rashford, Dalot, Fred en Shaw, red.) hebben daar een grote bijdrage aan geleverd", begint Ten Hag op de clubsite van Manchester United. "We willen blijven ontwikkelen, achter deze spelers staan en deze meenemen in ons proces. Daarom hebben we deze beslissing gemaakt. We willen een team bouwen voor in de toekomst en deze spelers zullen daar onderdeel van zijn", besluit de Nederlandse manager.

Aanstaande dinsdag hervat United de Premier League. Nottingham Forest komt een kijkje nemen op Old Trafford, om 21.00.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!