Nieuws

Regragui lovend over Amrabat en Ziyech na WK-succes Marokko: 'Met alle respect...'

Regragui lovend over Amrabat en Ziyech na WK-succes Marokko: 'Met alle respect...'

23-12-2022 23:52
1

Walid Regragui heeft lovende woorden over voor Hakim Ziyech en Sofyan Amrabat. De bondscoach van Marokko denkt dat het tweetal klaar is voor een stap hogerop.

Dat laat de succestrainer van de Marokkaanse bond weten tegenover het Marokkaanse Arryadia TV. Ziyech en Amrabat waren de twee absolute uitblinkers op het WK bij Marokko. De ploeg bereikte als eerste Afrikaanse land de halve finale van een WK. Het goede spel van Amrabat komt hem op interesse van onder meer Liverpool te staan. "Met alle respect voor AC Fiorentina, maar Amrabat zou voor een van de toptien-clubs ter wereld moeten spelen", aldus Regragui.

Ook voor Ziyech heeft de bondscoach lovende woorden over. Volgens de trainer kan Chelsea-manager Graham Potter niet meer om de spelverdeler heen. "Hij heeft bewezen dat hij het kan en zou in de basis moeten starten bij Chelsea FC", aldus Regragui.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!