Nieuws

Dost houdt kaken stijf op elkaar over Utrecht-exit Fraser: 'Vind ik wel zo netjes'

Dost houdt kaken stijf op elkaar over Utrecht-exit Fraser: 'Vind ik wel zo netjes'

23-12-2022 23:31
1

Bas Dost heeft tegenover RTV Utrecht gereageerd op het vertrek van Henk Fraser bij FC Utrecht. De spits heeft respect voor hoe de staf en selectie met de situatie omgaat.

Fraser stapte op bij de Domstedelingen nadat hij Amin Younes bij de keel had gegrepen. Dost vindt dat de staf 'een compliment' verdient voor hoe er met de situatie om wordt gegaan. "Want het is natuurlijk niet makkelijk", aldus de spits. Ook de selectie krijgt lof. "Groot respect hoe die er mee om is gegaan, want het is natuurlijk wel een vreemde gebeurtenis. Ik had dat ook nog niet eerder meegemaakt. En als je dan ziet hoe we gas geven op de trainingen en dat links laten liggen, ik vind dat ijzersterk."

Verder wil Dost niet op het incident ingaan. "Het is zoals het is, het is aangepakt zoals het aangepakt is. Ik ga daar verder niet op in, dat vind ik wel zo netjes."

FC Utrecht ging vrijdag met 3-0 onderuit in een oefenwedstrijd tegen FC Groningen, maar Dost heeft alle vertrouwen in een goede tweede seizoenshelft. "We hebben ook nog Jens Toornstra die het spelletje kan verdelen. We hebben alle materiaal om te gaan presteren en dat gaan we ook doen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie