Nieuws

Moukoko reageert op geruchten: 'Zo'n leugen kan ik niet accepteren'

Moukoko reageert op geruchten: 'Zo'n leugen kan ik niet accepteren'

23-12-2022 19:22 Laatste update: 19:25

Youssoufa Moukoko heeft op Instagram gereageerd op de geruchten dat hij wegens te hoge salariseisen zijn contract bij Borussia Dortmund nog niet heeft verlengd. De achttienjarige spits doet de verhalen af als leugens.

Dortmund probeert al langer het contract van Moukoko open te breken, maar beide partijen kwamen nog niet tot een akkoord. Saillant detail: het contract van de talentvolle spits loopt komende zomer af en dus houden diverse topclubs de situatie nauwlettend in de gaten. 'Geloof a.u.b. niet alles wat er in de kranten staat!', reageert Moukoko op de geruchten dat hij te hoge salariseisen zou hebben. 'Ik weet ondertussen dat het hoort bij het voetbal, maar ik laat me niet onder druk zetten in de beslissing over mijn toekomst. Zo'n leugen over mij kan ik niet accepteren.'

'Het is triest dat men heden ten dage zoiets in de wereld helpt, waardoor jullie als fans een compleet verkeerd beeld van mij krijgen. Ik ben nog steeds geschokt over de berichten', aldus Moukoko. Naar verluidt zouden FC Barcelona en Chelsea deze zomer willen toeslaan en de achttienjarige spits transfervrij overnemen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!