Nieuws

Chelsea-manager stelt geduld Ziyech op de proef: 'We kennen zijn kwaliteiten'

Chelsea-manager stelt geduld Ziyech op de proef: 'We kennen zijn kwaliteiten'

23-12-2022 18:56

Graham Potter sluit niet uit dat Hakim Ziyech in de tweede seizoenshelft meer in actie komt voor Chelsea. De manager van de Londenaren dag de Marokkaans international floreren op het WK in Qatar.

Onder Potter viel Ziyech vijfmaal kort in bij Chelsea. Alleen tegen Manchester City in de League Cup begon de spelverdeler in de basis. "Toen we hier kwamen was hij een beetje van het eerste elftal verwijderd", aldus de manager op de persconferentie. "Maar hij is betrokken geweest en we kennen zijn kwaliteiten. We houden van hem als speler. Hij is iemand die heel goed tussen de linies kan spelen."

"Bij Chelsea zijn er altijd goede spelers die niet in de basis staan", vervolgt Potter. "Je moet geduld hebben. Wij zijn in ieder geval heel blij met hem, en blij voor hem voor wat hij heeft laten zien tijdens het WK. We hebben tijdens het toernooi contact met hem gehouden. Hakim is een goede kerel en een erg goede speler."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!