Nieuws

Idrissi terug bij Feyenoord na blessure: Ik sta nu weer onderaan de ladder

Idrissi terug bij Feyenoord na blessure: "Ik sta nu weer onderaan de ladder"

23-12-2022 18:17
1

Oussama Idrissi maakte vrijdagmiddag tijdens het oefenduel met Go Ahead Eagles zijn rentree bij Feyenoord. De aanvaller was weken niet inzetbaar wegens een hamstringblessure.

"Het is nooit leuk voor een voetballer om geblesseerd te zijn", aldus Idrissi tegenover RTV Rijnmond. "Het was balen voor mij, maar we zijn op de weg terug. Het is jammer dat ik de laatste tien wedstrijden niet bij het team kon zijn. We hebben hard gewerkt en we zijn nu weer terug."

Ook tijdens de afwezigheid van Idrissi presteerde Feyenoord goed. "Het is altijd fijn als je er niet bent dat je teamgenoten het goed doen. Dat hebben ze gedaan en daarom staan we er nu goed op. Afgelopen weken hebben we goed kunnen verder werken aan de punten waar we ons op moeten ontwikkelingen."

Idrissi hoopt zich zo snel mogelijk in het elftal te spelen. "Ik sta nu weer onderaan de ladder eigenlijk. De laatste dagen heb ik drie groepstrainingen gehad en vandaag de wedstrijd. Mijn lichaam is wat dat betreft uitgeput, maar dat hoort erbij. Het is voor mij een nieuwe voorbereiding eigenlijk."

Tegen FC Utrecht hoopt Idrissi weer van de partij te zijn. "Als ik vooruit mag kijken en ik geen tegenslagen krijg, dan verwacht ik de eerste wedstrijd weer aan te sluiten. Onderaan de streep heb ik dan tweeënhalve maand niet gespeeld, dat is best lang."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie