Transfernieuws

Klopp lacht Bellingham-vragen weg, maar laat transferdeur op kier: 'Zullen zien'

Klopp lacht Bellingham-vragen weg, maar laat transferdeur op kier: 'Zullen zien'

23-12-2022 15:40

Jürgen Klopp kreeg tijdens een persconferentie de vraag of Jude Bellingham serieus in beeld is om in januari naar Liverpool te komen. De manager van The Reds lachte de vragen over de middenvelder van Borussia Dortmund tactisch weg, maar liet de deur wel op een kier staan.

Bellingham zou volgens de media in beeld zijn om Liverpool deze winter al te komen versterken. "In januari?", vraagt Klopp lachend. "Je vraagt dat aan de verkeerde persoon. Ik heb geen idee. Daarvoor zal je bij andere mensen moeten zijn."

"Januari is wel altijd een periode waar we op voorbereid zijn. Dat is hoe het is", vervolgt Klopp. "Het is altijd duidelijk wat voor ideeën en hoe noodzakelijk dingen vanuit ons oogpunt zijn. De rest ligt niet voor honderd procent in onze handen. We werken altijd met wat we hebben. Zo is het altijd geweest."

De komst van Bellingham wordt in ieder geval niet volledig uitgesloten door Klopp. "We zijn waarschijnlijk aan het kijken naar de mogelijkheden en of er iets gebeurt zullen we wel zien."

Naast Liverpool zou ook Real Madrid erg concreet zijn voor de Engelse middenvelder. Het is onbekend hoe Borussia Dortmund tegenover een winterse transfer staat.  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie