Transfernieuws

'Twente speelt in op aanstaand vertrek van Brenet en is dicht bij komst IJslander'

'Twente speelt in op aanstaand vertrek van Brenet en is dicht bij komst IJslander'

22-12-2022 17:21
1

FC Twente gaat Alfons Sampsted op zeer korte termijn verwelkomen, meldt TC Tubantia. De Tukkers hopen de komst van de linksback van FK Bodö/Glimt volgende week af te kunnen ronden.

Met het aantrekken van Sampsted speelt Twente in op een mogelijk vertrek van Joshua Brenet. Volgens de krant uit het oosten zou de back 'normaal gesproken volgend jaar vertrekken', werd woensdag bekend.

De 24-jarige Sampsted staat onder contract bij Bodö/Glimt, waar hij aan het eind van deze maand uit zijn contract loopt. De IJslander is een bekende in Nederland, aangezien hij dit seizoen nog in actie kwam tegen PSV in de Europa League. Alleen een medische keuring scheidt hem nu nog van een avontuur in Enschede.

De komst van Sampsted lijkt het vertrek van Luca Everink in te luiden. De verdediger van Twente moet zich dulden achter Brenet en Ajax-huurling Anass Salah-Eddine. Nog meer concurrentie lijkt dan ook iets te veel van het goede. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!