Nieuws

Update: Giroud stuurt Cummings AC Milan-shirt na ophef over shirtjesruil

Update: Giroud stuurt Cummings AC Milan-shirt na ophef over shirtjesruil

24-12-2022 18:26 Laatste update: 18:25

Olivier Giroud heeft gereageerd op het gerucht dat ontstond na de wedstrijd tussen Frankrijk en Australië op het WK. Volgens aanvaller Jason Cummings deed de Franse speler alsof hij geen Engels sprak, om zo geen shirtje te hoeven ruilen na afloop.

In Australië werd enigszins fel gereageerd op het gerucht. Giroud besloot donderdagochtend te reageren op het voorval door op Twitter een foto te nemen van het shirt van Jackson Irvine. Bij de foto is de tekst 'How is my English, mate?' te lezen. 

Het lijkt er op dat Giroud shirtjes heeft geruild met Irvine na de wedstrijd, waarmee het gerucht in de prullenbak lijkt te kunnen. Voor Cummings was Giroud sowieso niet de eerste keus. "Na de wedstrijd tegen Frankrijk probeerde ik Mbappé te pakken te krijgen - vergeet Giroud, ik ging voor het beste, Mbappé - en hij zei 'tot ziens in de kleedkamer", stelt Cummings in gesprek met The Project TV.

Nadat het niet lukte met Mbappé, liep Cummings wel Giroud tegen het lijf. "Hij liep gewoon langs me heen, terwijl hij deed alsof hij geen Engels sprak. Hij speelde tien jaar in de Premier League", stelde Cummings.

Update: Olivier Giroud heeft na alle ophef over de shirtjesruil tussen Giroud en Jackson Irvine alsnog een shirt gestuurd naar Jason Cummings. Het gaat om een shirt van AC Milan, de club waar Giroud actief is als speler. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!