Nieuws

Xavi Simons dreigt terug te keren naar oude club, PSG doet nog een poging

Xavi Simons dreigt terug te keren naar oude club, PSG doet nog een poging

16-12-2021 20:06 Laatste update: 21:09

Paris-Saint Germain gaat er alles aan doen om het contract van Xavi Simons te verlengen. Het contract van de achttienjarige Nederlander loopt in de zomer af en hij is ontevreden over de weinige speeltijd in het eerste elftal van Mauricio Pochettino.

PSG heeft de onderhandelingen met Simons' zaakwaarnemer Mino Raiola hervat, zo meldt Diario Sport. Het doel van de club is om Simons zijn relatie met de club te verbeteren en hem een vaste plaats bij de eerste selectie te geven. Eerdere onderhandelingen leverden niks op voor de club uit Parijs.

Verschillende Spaanse media meldden eerder dat Simons open zou staan voor een terugkeer naar zijn oude club FC Barcelona. Het lijkt er op dat PSG de talentvolle Nederlander alleen kan behouden als een plek in de eerste selectie gegarandeerd wordt. 

Vooralsnog moet Simons trainer Pochettino zien te overtuigen tijdens wedstrijden in de Youth League, waar hij één van de uitblinkers is. In de zes wedstrijden die hij dit seizoen in de jeugdcompetitie speelde maakte hij drie doelpunten en gaf hij maarliefst zes assists. Simons maakte nog geen minuten in Ligue 1

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!