Transfernieuws

'Bellingham wil niet terug naar Engeland en zet zijn zinnen op De Koninklijke'

'Bellingham wil niet terug naar Engeland en zet zijn zinnen op De Koninklijke'

22-12-2022 07:58

Jude Bellingham heeft geen zin in een terugkeer naar de Engelse velden en mikt op een transfer naar Real Madrid, schrijft het Spaanse AS. De negentienjarige middenvelder maakte een meer dan uitstekende indruk op het WK en mag op de interesse van topclubs rekenen.

Onder meer Liverpool, Manchester City en Manchester United zouden op de handtekening van de tiener azen, maar volgens het Spaanse medium gaat Real Madrid de slag om de Engelsman winnen. Bellingham vertrok op zeventienjarige leeftijd bij Birmingham om in Duitsland aan de slag te gaan bij Borussia Dortmund, maar lijkt inmiddels uitgeleerd bij Die Schwarzgelben. De entourage van Bellingham zou al "ja" hebben gezegd tegen Real voor het jaar 2023.

Borussia kent een uitstekende relatie met Real Madrid en de Spaanse club zou eerder tot een akkoord kunnen komen dan de Engelse clubs, is de veronderstelling. Real kan met de eventuele komst van Bellingham een grote slag slaan en hoopt in 2024 ook Erling Haaland naar de hoofdstad te halen. De middenvelder zou ongeveer 120 miljoen euro moeten kosten. Bellingham zou met Luka Modric een fantastische leermeester hebben op het middenveld voordat de Kroaat er definitief mee stopt. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s