Nieuws

Haaland: 'Een rivaliteit tussen ons kan mooi zijn, zoals bij Messi en Ronaldo'

Haaland: 'Een rivaliteit tussen ons kan mooi zijn, zoals bij Messi en Ronaldo'

22-12-2022 06:47
0

Erling Haaland wordt veelal vergeleken met Kylian Mbappé en ziet dat niet als een slecht iets. De Noorse superspits stelt dat rivaliteit tussen twee spelers tot mooie dingen kan leiden.

Haaland wordt tijdens een interview met Viaplay gevraagd over de continuë vergelijkingen met Mbappé, die deze maand op het WK schitterde. Haaland deinst niet terug voor concurrentie. "Het is onmogelijk om te zeggen, ik vergelijk me niet graag met anderen. Ik ben een unieke speler, de media houdt van vergelijken en hebben dat ook met Cristiano Ronaldo en Lionel Messi gedaan de afgelopen tien jaar", begint Haaland.

"Bij een dergelijke rivaliteit kan je elkaar ook pushen, dus het is niet per se een slecht iets. Barcelona en Real Madrid tegenover elkaar was altijd al de perfect rivaliteit. Maar ik denk niet na over dit soort dingen, oprecht", besluit Haaland. 

De pas 22-jarige Haaland arriveerde de afgelopen zomer bij Manchester City en stelt tot dusver alles behalve teleur: na dertien wedstrijden in de Premier League staat de teller op maar liefst achttien doelpunten en drie assists.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie