Nieuws

Problemen bij Manchester United stapelen zich op, opnieuw wedstrijd uitgesteld

Problemen bij Manchester United stapelen zich op, opnieuw wedstrijd uitgesteld

16-12-2021 19:05 Laatste update: 21:02

Er is opnieuw een Premier League-wedstrijd van Manchester United afgelast door het grote aantal coronabesmettingen binnen de selectie. Nadat United dinsdagavond al niet in actie kon komen, is ook de wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Brighton & Hove Albion afgelast.

Sinds dinsdagavond zijn er nog meer coronabesmettingen bijgekomen in de selectie, zo meldt de club op de website. The Red Devils zouden zelfs met nog maar zeven spelers aan de aftrap kunnen verschijnen, aldus Manchester Evening News. Er is besloten om het hele trainingscomplex in Manchester tot nader order te sluiten.

Brighton is nog niet ernstig getroffen door het virus, maar ziet nu ook al de tweede wedstrijd uitgesteld worden. Afgelopen zondag zou de club namelijk tegen Tottenham Hotspur spelen, dat ook met een enorme uitbraak van het virus te maken heeft. Ook de wedstrijd die Tottenham donderdagavond tegen Leicester City zou spelen gaat niet door.

Voor komend weekend is het duel van United tegen Brighton vooralsnog de enige die is afgelast, al lijkt het niet waarschijnlijk dat dit zo zal blijven. De ploeg uit Manchester heeft nog tot maandag 27 december om opnieuw te beoordelen of er weer gespeeld kan worden: dan staat een uitwedstrijd tegen Newcastle United op het programma.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!