Nieuws

Malacia en vier andere WK-gangers in de basis voor League Cup-duel met Burnley

Malacia en vier andere WK-gangers in de basis voor League Cup-duel met Burnley

21-12-2022 20:22 Laatste update: 20:40

Manchester United speelt woensdagavond in de League Cup tegen Burnley. Manager Erik ten Hag heeft besloten om Tyrell Malacia en vier andere WK-gangers te laten starten tegen de koploper van de Championship.

Drie dagen geleden werd de WK-finale tussen Argentinië en Frankrijk nog afgewerkt in Qatar, maar woensdagavond staat er alweer een belangrijk duel op het programma voor Manchester United. The Mancunians nemen het in de League Cup op tegen Burnley.

De meeste WK-gangers keerden dinsdag pas terug op trainingscomplex Carrington. Desondanks heeft Ten Hag besloten om vijf spelers die in Qatar actief waren, te laten beginnen tegen de koploper van de Championship. Zo verschijnen Malacia, Casemiro, Christian Eriksen, Bruno Fernandes en Marcus Rashford aan de aftrap. WK-gangers Antony, Luke Shaw en Facundo Pellistri moeten woensdagavond genoegen nemen met een plek op de bank.

Opstelling Manchester United: Dubravka; Wan-Bissaka, Lindelof, McTominay, Malacia; Casemiro, Eriksen, Fernandes; Garnacho, Martial, Rashford.

Opstelling Burnley: Peacock-Farrell; Roberts, Harwood-Bellis, Beyer, Maatsen; Cullen, Cork; Benson, Brownhill, Gudmundsson; Barnes.

Het treffen tussen Manchester United en Burnley begint woensdagavond om 21.00 uur op Old Trafford.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!