Breaking news

Le Parisien: kersvers WK-winnaar Messi hakt knoop door en verlengt bij PSG

Le Parisien: kersvers WK-winnaar Messi hakt knoop door en verlengt bij PSG

21-12-2022 19:38 Laatste update: 19:51
0

Lionel Messi gaat zijn contract verlengen bij Paris Saint-Germain, meldt Le Parisien. De Argentijn bereikte al tijdens het WK een akkoord om zijn verbintenis tot de zomer van 2024 door te laten lopen.

Volgens Le Parisien liepen de onderhandelingen tussen Messi en Paris Saint-Germain al drie maanden lang en werd er uiteindelijk begin december, toen het WK in volle gang was, een akkoord bereikt. De krant stelt dat er twee factoren zijn die de Argentijn gelukkig stellen: zijn familie heeft het naar zijn zin in Parijs en de club kan hem garanderen dat hij op een hoog niveau in Europa blijft spelen. De spelmaker wil maar wat graag de Champions League winnen met zijn club.

Dat betekent dat er naar alle waarschijnlijkheid voorlopig een streep kan door een vertrek van Messi. De kersvers WK-winnaar werd nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar de MLS. Het Inter Miami CF van David Beckham zou hem maar wat graag in de armen sluiten. Dat gold volgens Spaanse media ook voor Joan Laporta, die namens FC Barcelona vanaf komende winter een poging wilde gaan wagen.

Op woensdag 28 wordt de Franse competitie alweer hervat, tegen Racing Strasbourg. Of Messi dan al van de partij is, is onbekend. WK-sterren Kylian Mbappé en Achraf Hakimi meldden zich in ieder geval woensdag alweer op het trainingscomplex in Parijs.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie