Transfernieuws

'Ten Hag wil nog altijd nieuwe doelman en mikt op doelwit van 75 miljoen euro'

'Ten Hag wil nog altijd nieuwe doelman en mikt op doelwit van 75 miljoen euro'

21-12-2022 19:04

Manchester United denkt voorzichtig aan Diogo Costa. Volgens de Portugese krant Correio da Manhã zou Erik ten Hag graag een nieuwe doelman verwelkomen en zou de Portugees dat wel eens kunnen gaan worden.

Mocht United toe willen slaan, dan zal het met flink wat geld over de brug moeten komen. Costa verlengde afgelopen jaar nog zijn contract bij Porto, waardoor hij tot de zomer van 2027 vast ligt. Volgens het Portugese medium zou de afkoopsom zo’n 75 miljoen euro bedragen.

Niet Rui Patrício, maar Costa stond tot verrassing van velen onder de Portugese lat tijdens het WK in Qatar. De doelman viel in positieve zin op tijdens het toernooi, op een fout tegen Marokko na. Na een Marokkaanse voorzet bleek de keeper geen held bij het uitkomen, waardoor Youssef En-Nesyri de enige goal van de wedstrijd kon maken.

Manchester United beschikt met David de Gea nog over een kwalitatief sterke doelman, maar heeft zijn aflopende contract nog niet verlengd. Naast Costa worden er verder nog meer namen met een overgang naar The Mancunians in verband gebracht. Zo zingt bijvoorbeeld ook de naam van Yassine Bounou rond, de sluitpost van het Marokkaanse sprookjeselftal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!