Nieuws

Vervroegd kerstcadeau voor Struijk: Leeds breekt contract van verdediger open

Vervroegd kerstcadeau voor Struijk: Leeds breekt contract van verdediger open

21-12-2022 17:32

Pascal Struijk heeft zich langer verbonden aan Leeds United. De Nederlands-Belgische verdediger heeft een verbintenis ondertekend waardoor hij minimaal tot 2027 bij The Whites kan blijven.

Het contract van Struijk liep in eerste instantie tot de zomer van 2024, maar daar heeft hij nu drie jaar extra bij gekregen. De 23-jarige verdediger verliet in 2018 de jeugdopleiding van Ajax om voor zijn kansen bij Leeds te gaan, wat hem aardig wat windeieren heeft gelegd. Al in 2019 maakte hij zijn debuut voor de Engelse club.

Inmiddels staat de teller al op 69 wedstrijden voor Struijk in het shirt van Leeds, waar hij in 2020 mee naar de Premier League promoveerde. Dit seizoen maakt de verdediger veel indruk, wat hem zelfs een plek bij de voorselectie van Oranje voor het WK in Qatar opleverde.

Woensdag 28 december komt Struijk weer in actie in de Premier League. Leeds neemt het dan in eigen huis op tegen Manchester City.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!