Nieuws

Sevilla en Isco per direct uit elkaar: club ontevreden over houding van speler

Sevilla en Isco per direct uit elkaar: club ontevreden over houding van speler

21-12-2022 15:11

Sevilla en Isco gaan per direct uit elkaar. Het contract van de middenvelder is ontbonden als gevolg van een conflict met technisch directeur Monchi.

Isco kon het volgens Spaanse media niet goed vinden met de nieuwe trainer Jorge Sampaoli, die vond dat de middenvelder geen goede houding had. Monchi schaarde zich achter de Argentijnse trainer en stapte op Isco af. Na een flinke discussie kwam het tweetal tot de conclusie dat de situatie onhoudbaar was en de wegen beter konden scheiden. 

Isco was pas sinds dit seizoen actief bij Sevilla, dat achttiende staat in La Liga. Daarvoor kende de inmiddels 30-jarige middenvelder grote successen bij Real Madrid, waar hij na jaren op een zijspoor beland was. Het is niet bekend waar de toekomst van Isco ligt. Naar verluidt hoopt Julen Lopetegui, zijn vorige trainer bij Sevilla, hem naar Wolverhampton Wanderers te halen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!